Největší showroom a servis čtyřkolek ve Zlíně

E-shop Vstoupit »

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

SLOBAG GROUP s.r.o.
IČO 25541765
se sídlem Kúty 4076, 760 01 Zlín

Kontakt: info@4kolkyzlin.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Kontaktování

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno a email, abychom mohli odpovídat na vaše dotazy ohledně prodávaných produktů.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Poptávka servisu

V rámci budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, email a telefon, abychom správně zpracovat vaši poptávku servisu.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Vyřízení objednávky

Pro plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail, telefon a případně dodací adresu, abychom mohli vaši objednávku správně vyřídit.

Údaje uchováváme po dobu 2 let.

Fakturace poptávky

Z povinnosti vyplývající ze zákona od vás sbíráme jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Tyto údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

SLOBAG GROUP s.r.o. (IČO 25541765, se sídlem Kúty 4076, 760 01 Zlín) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 610, 664 01 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Ing. Eliška Mikesková (IČO 12434159, se sídlem čtvrť A. Háby 915, 763 12 Vizovice) jako účetní.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

© Slobag Group s.r.o. | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top